Plans de navegació a vela

A EscolaPort sabem que després de les pràctiques reglamentàries calen moltes hores de navegació per tenir la seguretat i confiança necessàries per governar una embarcació.

Els plans de navegació a vela donen resposta a qui aspira a poder governar un vaixell amb la seva família i amics, com als que volen fer del mar la seva professió.

Sabem que si estàs en camí de ser patró professional (PPER) has d'aportar hores de navegació i guanyar experiència en travessia, per a tots els perfils seleccionem diferents destinacions de gran atractiu i que permeten fer plans que incloguin des d'una, dues i fins a tres nits a bord.

T'apuntes?

Pla de navegació Eivissa / Formentera

Pla de 72 hores. Només a l'agost. Navegació Barcelona – Mallorca – Eivissa – Barcelona. Dos dies de navegació d´alçada i una nit a Eivissa. Més de 300 milles de navegació.

702 €

Pla de navegació de 24 hores

A destins en la Costa Brava com Palamós, Aigua Blava, o en la Costa Daurada com Cambrils, Salou. Aquests plans suposen passar una nit a bord i unes 120 milles de navegació.

356 € 249€

Pla de navegació de 48 hores

Destins a Mallorca com Port Sóller, Port Andratx i a Menorca com a Cala Macarella o Fornells. Aquests plans suposen passar dues nits a bord i entre 220 i 250 milles de navegació.

594 € 416€

Regates d'altura

La XX regata Ophiusa

6, 7, 8 d'abril 2023 (Setmana Santa)

La regata salparà del Port Olímpic de Barcelona el dijous 6 d'abril i tindrà la arribada al port de la Savina, Formentera.
Més de 300 milles, anada i tornada.

XX REGATA OPHIUSA 2023

795 €

Descompte del 20% per a socis del club de navegació

Descomptes per als membres del club de navegació.
L'escola es fa càrrec de totes les despeses: inscripcions, combustible, amarratges, llicències federatives, etc. Tu només heu de pagar les despeses de menjar durant l'activitat.

Anar al club

Els preus inclouen

Embarcació, assegurança, patró professional, amarraments en ports, IVA 21% i la llicència federativa en las regatas.