La missió d'Escola Port és apropar la cultura nàutica i la passió pel mar a la població local. La nostra escola té com a objectiu oferir formació de qualitat i el coneixement necessari perquè els nostres alumnes puguin obtenir les seves titulacions nàutiques tant d'esbarjo com professionals.

La nostra visió és la de ser una escola líder recolzada en un professorat implicat que gaudeix amb el que fa i ho transmet als seus alumnes, en unes instal·lacions i plataformes modernes, amb mètodes innovadors d'ensenyament teòric i pràctica.

Els 6 valors principals d'Escola Port són:

 1. Integritat i compromís ètic
  Significa ser honestos i honrats en el nostre quefer i en les relacions amb els altres. Ser conscients de les implicacions ètiques de les múltiples decisions a què ens enfrontem i actuar de manera justa i responsable, buscant el bé comú i, especialment, el dels col·lectius més vulnerables i desfavorits.
 2. Excel·lència professional
  Buscant la màxima qualitat en el nostre treball i exercint la nostra activitat amb rigor i competència tècnica, però també amb profunda qualitat humana.
 3. Respecte a l'entorn
  Som amants de la navegació a vela i vam gaudir transmetent el nostre entusiasme per aquesta activitat, totalment respectuosa amb el medi ambient, a tots els nostres alumnes.
 4. Compromís amb la satisfacció dels nostres alumnes
  Ens esforcem a donar la millor formació i el millor servei possible perseguint sempre la satisfacció de tots els nostres alumnes.
 5. Compromís social i institucional
  Col·laborem amb institucions socials de tot tipus tant per incorporar al nostre equip tot tipus de professionals amb èmfasi en la diversitat, com per aconseguir acords per afavorir als nostres alumnes i en general per fomentar l'esport i l'activitat nàutica entre tots els ciutadans. Accions com reduir l'actual bretxa de gènere en el sector nàutic, afavorir l'accés a la nàutica a persones amb menys recursos.
  Hem creat la Fundació Port Blau - Escola Port , des de la qual canalitzarem tota l'acció social que realitzem en els últims anys.
 6. Esperit esportiu
  Aquest esperit que fa a les persones créixer-se davant les adversitats i vèncer les dificultats que es troben en el camí forma part de l'actitud de tot l'equip de l'Escola Port .

Algunes accions rellevants d'Escola Port:

2014
Per donar accés gratuït a el coneixement nàutic a tots aquells que ho desitgin vam crear aulanautica.org . En aquest web Escola Port ofereix en obert tots els cursos de nàutica d'esbarjo. Fins a la data més de 300.000 persones de tot el món han fet cursos teòrics gratuïts en aquesta web.

2014
Comença la col·laboració amb Generalitat de Catalunya per donar oportunitats als usuaris de l' Carnet Jove per permetre als joves obtenir millors preus en tots els nostres cursos i activitats nàutiques.

2018
Escola Port estableix un acord amb l'Ajuntament de Barcelona a través del Programa labora per afavorir a persones amb problemes d'inclusió social en l'accés als cursos de formació professional de la mar.

2019
Posem en marxa la iniciativa DONES A EL TIMÓ amb l'objectiu d'impulsar la nàutica d'esbarjo entre la població femenina i en la mesura possible intentar reduir la bretxa de gènere .

2020
Per facilitar l'assistència als cursos d'esbarjo als que els suposa una barrera a l'assistència als cursos presencials implementem la modalitat de classes en streaming. Es retransmet en directe la classe presencial de manera que des d'on estiguis i amb qualsevol dispositiu pots seguir i participar de la classe com si estiguessis a l'aula.

2020
Es crea el pack família oferint un 15% de descompte a les famílies nombroses els membres desitgin realitzar cursos nàutics d'esbarjo o professionals.

2021
Creem la Fundació Port Blau - Escola Port per canalitzar tota l'acció social de l'escola.